Wie zijn wij?

Anne Koeleman (communicatie online) en Rivka Ruiter (Communication is key) zijn beiden zelfstandig ondernemer. Ze schreven hun bedrijven in 2020 in bij de KvK, op de laatste dag dat je elkaar nog de hand mocht schudden voor corona losbarstte.

Als startende ondernemers kwamen ze tal van obstakels en vraagstukken tegen. Zie je maar eens door het woud van nieuwigheden te laveren als je net begint met ondernemen. Enerzijds lijkt iedereen behalve jij te weten hoe het zit, anderzijds lijkt iedere startende ondernemer diep onzeker. Hoe kan dat? En wat doe je eraan?

Op startendeondernemers.tips delen wij als inmiddels-alweer-een-tijdje-terug-gestarte-ondernemers de wijsheden die wij onderweg hebben opgedaan. Ons doel is niet om je te vertellen hoe het werkt of wat je moet doen. We hopen jou als startende ondernemer hooguit te prikkelen, inspireren of een hart onder de riem te steken. Het is ten slotte helemaal aan jou hoe je jouw ondernemerschap vormgeeft, dat is nou juist het leuke eraan!

We willen je dus vooral heel veel moed, doorzettingsvermogen en plezier toewensen bij het vinden van je eigen weg in het ondernemerschap!

AnneenRivka
Rivka (links) en Anne (rechts